heej sverige

Har precis satt mig vid en dator har för carla vantar otaligt pa sin studentklanning som inte har kommit. Jag tror inte dom har sa bra uppkoppling har ı alanya för de gar minnsann segt!
Vi har de bra har, allting ar sig likt. Har badat och solat hela dagen idag  höhööhöhöhh.
HMMMM..... Snart ska vi ga o handla lite hihihi. Ja saknar er dar hemma men de e ganska niiiice har kan jag lova. De va val allt för mig heh. shulue / leA

Tyskland here I come:D

I natt klockan tre så beger vi oss ifrån Gnesta mot Tyskland. Ville bara säga de, så förmodlingen så blir de dött här på bloggen ett tag, men snälla håll utkik:D Vem vet, man kanske får tag i en data:P

Shuluue / Lina

Hipphurra!

För att jag blir 19 idag:D Hahah men så är det iallafall. Släkten har precis åkt hem och jag kan njuta av alla presenterna. Det var trevligt och fina saker som man har fått:D En bra dag, inte bara för att ja fyllt år utan också för Matte D. Fick idag reda på att om jag bara gör den sista uppgiften(den enda som jag har kvar förövrigt också) så får jag VG. vilket som känns grymt bra:D Och jag åker snart också till Tyskland.

I helgen föresten så köpte vi ett nytt hus med familjen, jag va på Heron två gånger, bowlade och spelade och åt god mat. Jag har även tävlat och laget kom totalt på en första plats. Det känns rätts så bra nu vill jag lova med allt.. I morrn blir det även lite shopping innan jag måste packa för den långa färden ner till södra Tyskland då. Vi ska dra 3-4 natten till Onsdag, vilket betyder sova på lastbilen. Men det blir nice:D Nu ska ja sova, har varit en tuff dag, men grattis ännu en gång till mig!

Shuluuue / Lina

Heddå.

Hejdå Sverige. Vi ses om 14 dagar.
Jag älskar min packning :

hostmedicin
nässpray
halstabletter
antibiotika
salva
alvedon

YEEES!
Shuluue

PUUUSS LINNEA

Härligt!

De är rätt så nice med en sån här långhelg måste jag säga. I onsdags så var de mys hemma hos Amanda med fruktsallad, film och massa prat:D Igår blev de bio på Heroncity med Marta, Malin och Johanna. Då var det slumdog Millionaire, vilken var en helt okey film.


Idag blir det också Heron med nga andra brudar vilket också blir nice. I morrn ska de tävlas och sen utgång på kvällen hoppas jag på.. Och på söndag så har jag inget speciellt planerat. Kanske hjälpa Nina med en sak:P Måste ju ladda in för den stora dagen också.. Eftersom jag fyller år på Måndag. Hohoho
Nu måste ja fixa mig lite. Jag ska försöka skriva lite oftare nu när Linnea åker på Lördag. Kmr sakna henne juuuh!<3

Shuuluue/ Linao

Done.

Äntligen, äntligen, äntligen, äntligen, äntligen är jag klar med skolan.


EN DAG TAPPADE JAG MITT ANSIKTE



Fast jag fattar det inte, inte att jag drar på lördag heller. De känns ungefär som förra året -whatever lixåm.
Däremot vet jag att jag & Carla kommer leva loppan och de kommer vara hur bra som helst. Alanya!
Idag ska jag ta de lungt med mina mysigaste snyggisar och kolla på film, packa lite och städa mitt rum. Imorgon blir det personalfest sedan på Fredagen kommer jag inte kunna sova för halv sex på morgonen bär det av. Ungefär så ser helgen ut för mig. Skönt skulle jag säga.

Shulue / linnéa

Blommor & choklad.

Morgonen började stressigt. Vattenjumpautbilning på hjortens. Trött vad jag och ännu tröttare blev jag. hihi.
Tur att en snygg Therese var där och mötte mig med ett leende på läpparna när jag kom död från bilen, medans hon hade cyklat dit. HEH.
Hela dagen har varit rätt seg. Men vad kan man förvänta sig av en söndag?
Imorgon är de sista muntliga provet i skolan, sedan är jag klar. Bara sådär, HEH. FÖR VI SKA TA STUNDETEN. Så himla sjukt är det. Dessutom har jag varit omtyckt.
OCH fått blommor & choklad.



" Säg inte dehär till någon, folk kan tro att jag är snäll"


Shuuuluue /lea

Tur att jag är aktiv!

Nu skulle man kunna säga att jag kan stryka även religionskursen från mitt liv. Hade vg-förhör idag och har precis skrivit en slutuppgift på 4-5 sidor om allt möjligt. Så efter att mattenationella är klart imorrn så återstår ändast (inte så bara på inga dagar allt) 6 saker kvar. Bra jobbat! Så ska försöka göra så mycket som möjligt nästa vecka så behöver ja inte oroa mig mera. Tur för mig! Nu ska jag bege mig och träna. Hohoho på den..
Först vill jag bara önska min käre kompis Linnea lycka till, eftersom hon är ute och vandrar. Lite avis jag är^^!

Shuluue / Lina

Nema aoutografa.

Jag minns den tiden som igår. När vi stog och kollade ut över en publik med tusentals fans.
Idag skrev jag autografer.

"Tänk dig att komma hem varje dag och bli omtyckt och slickad"

EEHEHE

Eheheeh.

Idag fick jag internationellupg och geografi inlämningen plus att jag har förhör i psykologi plus filosofi. Allt detta tills på fredag. Vilken tur att jag inte ska bort och vandra imorgon då.
Och vilken tur att jag pluggar.
Jag var påväg tills jag hittade ett spel på internet, Så himla roligt! De går icke att slita sig.
Nu kör jag varanan korv, varanan läxa.

http://www.kaninkul.com/games/4125/hot-dog-bush.html


LÄGG UPP I LAGER, ANNARS ÅKER MAN UT DIRRE!

Har haft min sista dans idag. Uppvisning, myycket duktiga och numera är jag arbetslös. (tur att jag har de här spelet) plus 18 barn på min msn Eheheh.

Shulue / lea

Sakta men säkert?

Jag vill bara säga att jag har kommit under 10 saker att göra innan studenten. Alltså 9 saker kvar. Och det roliga är att de är inte så att jag gör dom utan jag sänker helt enkelt mina mål betyg så att det minskar. Hur bra känns det? Hoho men jag kommer verkligen inte bry mig när jag har gått ut om jag lyckades få det MVG eller inte. Jag kommer bara vara hur stolt som helst över mig själv som lyckades klara mig igenom denna skola som inte var lämpad för mig ens från första början. Jag tror att jag är en av dom som kommer skrika högst den 12 juni. FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VA VI ÄR BRA!

Shuluuuuuuue / Linao 

Hohohoho 30 dagar

Idag är de faktiskt den 12 maj vilket betyder att det är 30 dagar tills vi tar studenten. Känn på den ni! Dock har jag 11 saker kvar att göra och de är inte små saker inte. Känn på den ni! Nu ska ja bränna Linneas dansskiva och sen sova. De är jag värd efter en tugn dag i skolan idag och en tung dag av jobb igår. De är nice, ofta man inte hellre tjänar pengar än att gå i skolan. Jotack!

Shuluue / Lina

7 saker.

Världsanalys plus svenskatal klart, bra där. 7 saker återstår.
Snart bara 11 dagar kvar hihi,

Tolv dagar.

Tänkte bara informera allihopa om att om 12 dagar så åker jag bort en liten sväng. Alanya, bad, sol, party & stek. Vad sägs om det? Jag kan inte fatta det iallafall.
Nu vet ni det, glöm inte.
Idag blir det ytterligare ett besök på tågstation. Wii

Shulue /lea


I år igen.

Så har vi kommit till Oxelömarknad.
Solen skiner, de står massa bilar på de annrs tomma gatorna och Tobbe är återigen här.
Snart kommer Hedlund med fil & flingor och sedan börjar dagen. Dusha, fixa, OXELÖMARKNAD, grilla, dricka.
Även Lina kommer hit och höjer stämmningen ikväll.
Tack för mig (;

Shuluee / lea


Warning!

Copycats är i farten.


Förjäffla sötis.
När jag gick hem från skolan mot min sörjande-parkering så hittade jag en liten lapp på framrutan

Partyhard


Parthard i helgen skulle jag vilja lova!

Min karriär i idol.









- Linnéa, varför är du inte med i idol?
- Röstar ni på mig då?
- Jaaaaaa!
- Ja kör!


Hallå Sverige!

Och alla andra länder som läser vår kända bloggis.
Jag vet att de är fler än en som sitter och pluggar svenska för att förstå våra härliga inlägg.
Som sagt så pluggar jag som ett spätt just nu, utan några resultat.
Har kommit fram till att jag inte kommer att nå mina målbetyg så nu skiter jag i resten helt enkelt. Ganska så nice tankte. Däremot måste jag endå bli klar innan jag flyger iväg så nu måste jag återgå till min världsanalys.
Helgen består att besök från stor staden här i Sverige och sedan en tripp på lilla Oxelömarknad. Ska också hinna med att ha PARTYHARD med lina och plugga som ett spätt!

tot kvar till Alanya;
8 skoldagar
15 dagar
21600 minuter
1296000 sekunder

Steeeekigt, de känner jag!
Shulue/lea

Borta?

Vart tog Linnea vägen, försvann hon under gran eller tog hon pappas bil och drog ner på stan
Va länge sen hon skrev här iallafall så hon är nog nere på stan och hänger eller så kanske hon pluggar som ett spätt eftersom hon ska till Alanya och missar de två jobbigaste veckorna i skolan. Men skönt för henne när hon är klar och bara kan steeeeka i solen medan vi andra tar slut på oss!

Nuu har jag återigen hålltimme och de är inte så nice.. Föresten så använder jag nice i varje mening.. Jobbigt känner jag. Ikväll kanske de blir hockey och chirre och dirre. Vem vet, man måste väl heja fram Sverige.. Och ja, jag är en typ av sportnörd:D Kul för mig, de är nice!






Shuluue / Lina

Studentskiva

Igår va det studentskiva i Södertälje som gällde. Lite sliten idag måste jag säga, även fast jag var hurtig och cyklade till stallet klockan 9 i morse. De ä nice!
Skivan var rolig, speciellt i slutet, var lite segt i början. Man ville hälst att den skulle hålla på längre där i slutet men de blev till att åka hem för att det stängde. Nu har man iallafall varit på en i S-tälje också.:D

Ikväll får de bli plugg och lugnt framför tv:n.. Eftersom de är skola i morrn. Känns konstigt eftersom man var hemma idag. Har idag också fått reda på när jag jobbar i sommar. Lite rörigt men tror iallafall ja inte börjar fören efter midsommar:D Partyhard!

Shuluue / Lina

Vart är solen?

Jag vill ha värme, inte detta skitväder... Igår åskade det, blixtrade och haglade. Ja vad säger vi om det Sverigevädret. Inte så nice. Inte så nice att jag har matteprov idag heller. Mer nice kommer det bli att gå på studentskiva idag i Södertälje..

Shuluue / Lina

Välkommen tillbaka till mig själv

Jag har åter igen inte gått och dött, jag är helt enkelt bara döstressad, upptagen och har slut på ideér. Kommer snart bilder från Beppedagen då jag har fått igång min kamera. Hohoho nu är de plugg som gäller så alla vet. Och en annan sak, jag hopptävlade inte i Söndags utan red dressyr och laget kom faktiskt två och jag femma. Tur för mig! Och tack för alla extra hejarklack:D

Shuluue / Lina

Känner mig rätt så ensam.

Ensamt här på bloggen nu tycker jag. hah.
Kan berätta för er att på min skylt kommer det att stå : Linnéa SpC!
Vadå spc? Jag går i S3c eller SpEi3c men jag får nog ta studenten endå....hoppas jag!
Shulue / lea

tripp.

Helgen har varit bra.
GUESS WHAT!? heh

hohohohohoohohohohoho

Studentfest i Torsdags, beppfest. Vi funderar på hur vi ska få ut en lösning på det. Både jag & Lina var trötta när de var dax att gå ut på krogen. Hur ska vi då klara studenten?
ENEGRIDRYCK är mitt tips.
Idag har Lina hopptävling.
shuulue /lea

RSS 2.0