Ris och tonfisk?

Bidde inga skridskor med skolan idag. Hade blivit fel med bokningen och svårt att åka skridskor utan is. ska vara någon fotbollssak så de har lagt på matta på båda isarna. Tråkigt, jag som var riktigt taggad med min hjälm som ja hade skytit över (eftersom det är en kändis gamla hjälm, lite coooooolt!) att jag har:D
Men men skönt att ändå ha bil till skolan. När jag kom hem så var de äcklig korv till middag och nej de ville inte jag ha så jag och min bror åt tonfick och rid, jo mina bröder och deras polare har en vit månad och ska bara äta nyttigt så jag hörde något om att tonfisk och ris va bra??? SÅ det var min middag och eftersom att de är så oerhört nyttigt så ska jag äta de i morrn också eftersom att jag har bråttom då. Herregud ska ja bli smal eller? Hahah känns som om de börjar bli för mycket. Men va gör man inte för beach 09!! Kan ju ta en bild så ni blir frästade i morrn^^!
Håller på att skriva rflektionsdokument nu men som sagt går inte så bra eftersom jag är här och skriver. Orkar inte helt enkelt. Men ska ner och äta vindruvor(eftersom ja ska bli smal) nu! Herre min skapare va kul jag ee!

Shuluue / Lina och hennes nya liv!

Whooohoo

Sitter hemma hos Linnea efter en härlig lunch med lasagne, äggmacka och gurka. Jag har inte slutat än så ska tillbaka och ha matte senare.
Ideeeeeetorka så vet egentligen inte varför jag skriver. Hohohohoho jag känner att våran blogg blir mer seriös för varje dag som går och trots detta så stiger antalet av trogna läsare varje dag.. Jätte kul, (fem toast)!

Shuluue / Lina

Inga svar.

Med tusen tankar och inga svar så har jag bestämt mig för att vara glad. För titta ut! De är ju SOMMAR snart. Klockan är sju på kvällen och solen skiner, de är livet.

shuhuluue lea

Jag lever

Jag har inte gått och dött jag har bara laddat upp mina batterier lite, lilla slitna jag^^!
Känner att det var ett tag sen jag skrev. Har jag skrivit om våffeldagen då jag åt grymt mycket våfflor, eller om religionsprovet som jag istort sätt skrev saker som inte alls hade med religion att göra eller om Bodaborg i Fredags när jag var med i laget som utklassade alla och klarade hela 10 banor eller om min helt och hållet lugna helg. Nej tror ni har missat mitt härliga liv den senaste veckan.
Ikväll kanske de blir bio på Heron och sen sova i Ockle. Hoppas för de vore ganska nice:D
Jag har som sagt var inte försvunnit från alla Oxelösund fans utan bara hållit mig i Gnesta ska ni veta. Sen skulle jag ha pluggat i helgen men orkar inte de så skiter i de! Igår förseten hade ja släckt alla lampor jag såg. Jag är Kung!

Shuluue / Lina

Buäsh.

Sånna här dagar är ju bara för härliga.
Var har Lina tagit vägen?
Glöm inte att släcka alla lampor ikväll..

Puuss !
Shuluue /lea

VECKANS PAAARTYHARD!

I dont wanna know meen, och ikväll är de fehest
da da da da, dathera de da.
Upp med alla miner, jag är laddad.
Oh, tur att Sverige har ett veckert väder att bjuda på idag. Tur att mina lockar håller i sig. Heh.
Öl 19kr
Shot 25kr
Drink 39kr
Något sånt stog de om den nya klubben som öppar just denna fredag i lilla nypan. De kommer bli great!

Shulue/leaa

Ibland tror jag att jag är för ärlig.

Men de blir bra såhär, kör hårt!
Nu ska jag snart ner till schalongen och fixa håret lite för ikväll blir de  p p p party. Pratade precis med Carla och vi konstaterade att de är bara dricka och vara glad helt enkelt. De kan inte bli annat än bra.
Har denna vecka tränat EN gång. Stark insats av mig. Känner att de är för lite Lina just nu.
Har precis varit på arbetsintervju och kommit fram till att jag eventuellt kan ha två jobb efter sommaren, så antagligen blir det inget mer plugg för mig på ett tag. Tur va?
Dock skulle Norrköping sitta himla fint.

Shulue / lea

GEEEE MEJ!

Humörsvägningar.

Men tur att Denise berättar för mig vad jag känner och tycker, det är bra. Jag saknar henne mycket och på Fredag ska vi ha roligt, så är de alltså bara. Inget mer med det.
Dagarna rusar förbi och jag vet inte var jag tar vägen. Ge mig Alanya i 14 dagar sedan två månader till. 
Just nu borde jag plugga redovisning & beskattning men jag kan inte ens förklara hur tråkigt det är. Borde kanske gå och lägga mig och hoppas på ett bättre humör imorgon.

Shulue/lea

Upp och ivääg.

Har precis moffat i mig våfflor. De är ju den här självaste dagen idag. Riktigt gott tänkte jag men vet ni, GI VÅFFLOR serverades här hemma. Måste säga att dom vanliga är godare men jag hällde på en massa glass & sylt och vips var dom både onyttiga och goda.
Nu ska jag iväg och träna mina små barn.

Grattis på våffeldagen!
Shulue / linnea

Vad håller jag på med?

Två idrottsarbeten plus snart två svenska upg gjorda. Är jag bra eller?
Jag börjar nästan att tro det. Dessutom är jag numera taggad inför Fredag. De kommer bli great. Nu ska Josefine firas!
Jag känner att nu när folk börjar bli lite deppiga får jag rycka upp mig. Min deppiga tid har passerat och tiden är inne att börja njuta av livet.

Linan har fått sin present och nu ska vi bli snyggare

shulue lea

Lyckligt lottad!

Vet ni vad, jag har fått en present idag. Och det är bara Onsdag, 2 hela månader tills jag fyller(Precis 2 månader faktiskt, kom ihåg de!) och inget annat som skulle vara värt att fira som har med mig att göra just nu iallafall. Så helt enkelt en present bara för att jag är så speciell^^, vilket gör att jag känner mig lyckligt lottad:D!
Igår va ja så nyfiken men inte fick ja veta vad som ja skulle få.. Hohoho spänningen va stor.
Så idag efter vårt tunga geografiprov som för övrigt kändes ganska bra så fick jag den fina presenten. Ett välbehövligt klippkort på Ramdalen:D (tror de är någon som tycker att jag kommer för sällan). Tack Linnea du e sööt och snäll du, hoopas du förstår de:D
Nu ska vi fortsätta vår träning inför beach 2009 och Alayna och allt som händer den här sommaren som för övrigt ska bli den bästa.. 
Imorrn har ja religionsprov och sen är denna skolvecka över kan man säga. Skööönt..

Tack igen Leaoooo <3333

Shuluue / Lina


Ni vill inte veta av mig.

Absolut inte de minsta intressant. Har varit i skolan och slappat mig igenom filosofin och föröskt gömma mig på redovisningen eftersom jag inte fattar ett dugg av beskattningsbar inkomst.
Idag ska jag dansa, jobba och plugga, ungefär så kul ser mitt liv ut just nu. Vecka efter vecka.
Idag fyller minsann Josefine 19 stora vilket innebär att de förmodligen blir utgång denna fredag. Om jag orkar hålla mig vaken. De kommer bli himla roligt, om jag orkar och kommer i form.
Just nu är jag hjärndöd.

Shulue /linnea

Orkar inte

Sitter på historialektion nu. Ska försöka skriva om apartheid och skolsystemet i Afrika. Hittar ingen fakta alls. Vill bara hem och sova. Vill få Gografiprovet och religionsprovet gjort som vi har denna vecka. Usch va mycket saker de är nu innan påsklovet. Herreminskapare!
Lunchen idag blir en gammal klassiker. En herbalife shake med Karamellsmak. Jammi:P

Shuluue / Lina

ÅÅH JAG ÄR SÅ SNYGG!


Idag gjorde jag och mammi anskitsmask och jag tycker att jag är rätt hot
Jag gillar att citera från mina älskvärda kommentarer som jag får och dagens kan jag sammanfatta som;
" Du är lika het som en lerig häst"
Alltså, jag känner mig så snygg.

Shulue/lea

Du klarar det.

ÅH, ibland kan bara vindarna vända.


Pappa, jag är så stolt över dig. Du kommer fixa dehär!

Dagens : Inringd till jobbet vilket leder till STRESS och jobb Mån, Tisd, Onsd, Torsd, Lördag, Söndag.
Tur att jag inte sparade alla prov och inlämnigar till denna vecka då.

Shuluulue / Lea

Fett.



Jag har också varit nyttig hela helgen... SKOJA!

Idag var jag och Jocke ute och sprang, mycket roligt måstejag säga. "SKÄRP DIG"
Nu blir det bio med en sötnos.

Shulue /lea

Äntligen

Lång kväll igår men de var det värt. Tävling i Eskildtuna och Tor skötte sig fin fint. En 8:e plats blev det så fick min första efterlängtade rosett detta år. Nu är vi igång på allvar.
Idag har det varit en segardag framför tv:n. Herrugud va ja inte är pep för en vecka i plugget. Har saker inplanerat precis varje dag.. Tur att jag är så upptagen! Orkar inte.
Ikväll blir de väl lite Beck och fruktsallad. Har föresten inte ätit ngt onyttigt alls under Fredag och Lördag. Ingen läsk och bara frukt. En tumme upp till mig och mitt nyttiga liv. Nu väntar Wok med kyckling och nudlar typ..

Shuluue / Lina


Ingen mer mat för mig.

" Vad är de för ingrepp för att göra dig smalare?"
Alltså herregud. Vem har sagt att jag ska göra mig smalare lixåm, borde jag de? Bilder på mig kommer, men ännu vågar jag inte visa upp mitt nya jag.
Jag kanske borde sluta äta och träna mer, för jag vill inte göra ett ingrepp som gör mig smalare. Heh
Igår var de vin och prat med tjejerna, väldigt trevligt tycker jag.

Shulue /linnea

Den tiden då man tar igen allt.

Så var de helg.
Äntligen tid för att komma igen med allt man missat under veckan. Och vad gör man? Allt annat utom att plugga. Gårdagens bestog av en hemma kväll hos Henrik med taco & film. Skjutsade även runt på en hel del fyllon som dunkade i bilen. De va nicey.
Idag ska jag träffa mina chicks och de kommer väl i vanlig ordning bli mycket trevligt. Dock har vi inte bestämt oss vad vi ska hitta på ännu. 
 

shulue linnea

Mitt ingrepp gick bra. bilder kommer.

Morgonpigg

Vaknade nyss och är pigg. Lite konstigt men alltid så när man inte behöver gå upp känner jag.
Idag är det tävling och startar typ runt 18 ikväll i Eskilstuna, så ingen bio, eller något annat med tjejerna från Ockle för min del.:( Men så är det, får försöka hitta på ngt kul istället in Gnesta när jag kommer hem.
Nu håller pappa på att kirra frukost så ska gå ner och fixa mig lite innan de blir en morgonpromenad med hesten.. HOHOHO..

Shuluue / Lina

MVG och Tacobuffé

Min morgon har varit nice. En effektiv psykologilektion då jag blev kalr med de vi ska ha gjort hittills i kursen. Vilket känns bra att ha någon kurs man inte ligger efter i. Sen har jag haft MVG seminarie i trafikkunskapen. och såklart kirrade jag ett mvg där. Känns som en stor sak, haha svårt för lilla mig som redan har körkort. Ne va inte så svårt och märkvärdigt men skönt att ha de kursen klar. Då kan man stryka den ur mitt huvud..:D

Och inte nog med min braiga morgon. Lunchen i skolan bjöd på en härlig tacobuffé. Typ bästa maten som har gjorts i denna skola. Så nu är mitt liv lite piggare och snart börjar historian. frågan är om ja ska orka göra något där efter min tungt ansträngade morgon..

Sen vill ja bara säga innan ja skrivit klart detta inlägg ett litet lycka till, till Linnea som just nu är upptagen^^.. De kommer gå bra. <33

Shuluue / Lina

En härlig fruktsallad

Kvällens härliga fruktsallad bestod av:

  • Äpple
  • Apelsin
  • Melon
  • Kiwi
  • Banan

Jag ska nog börja unna mig fruktsallad istället för onyttiga saker. En färsk och härlig fruktsallad slår mycket!

Shuluue / Lina





Ett ingrepp.









 Refresher



Åh, ja har kommit på att de är himla bra med blogg för varje gång jag ska ta tag i mitt liv och har gett mig på att plugga som kommer jag på att jag måste nog skriva lite... och de kan låta negativt men de är en himla bra trygghet att gå till för plugga kan vara de värsta jag vet. Just nu läser jag noll intressanta ämnen vilket resulterar i att jag evigt går och tror att jag kommer dö. Kan ni tänka er den känslan?
Att varje vecka förmodligen kommer bli min död. De kan låta sorligt (och de är det) men en bra sak med det är att jag unnar mig minnsan väldigt roliga saker med den tanken. Man måste ju passa på, just nu ligger jag -1000 kr. Dessutom gör de ingenitng hur mycket mat man kan stoppa i sig för om jag nu endå tänker hålla på såhär så kan jag lika bra fortsätta mitt liv mot ett liv i fetma. JAG DÖR! skärpning på mig!
Men imorgon ska jag ju faktist göra ett starkt ingrepp som kommer göra mig lite snyggare och slankare inför sommaren. Önska mig lycka till för jag tror jag är nervös.

FÖRETSEN, ny dansgrupp idag 16 pers och de gick känon. (Dom tyckte jag va coolast i världen) Dessutom kom jag i mål.

Shulue/ linnea

Slangbella.

"Jag ska skaffa mig en slangbella som jag ska skjuta mot honom varje gång han kommer nära"
Så lät de när jag kom hem idag.
Här ligger jag, ovanligt pigg och väldigt glad efter ha spenderat en förmiddag med mina käraste päntrar. De kan bara vara bra. Jag funderar starkt på att dra mej ut och springa idag- ska jag vara så hurtig? Tanken skrämmer mig att om jag tar den gamla rundan som jag aktvit tog mig igenom 4 dagar i veckan för sissodär 2 år sen men denna gång misslyckas så är jag dödens. ÄR de värt ett försök? Jag börjar tröttna på dessa 4 träningar som förövrigt trappas ner för varje vecka. Dessutom är jag totally exalterad kring ämnet mat, värre än någonsin. Ni kan ju gissa vad detta är för vecka? Huh.
Här kommer ett till kärt citat från min mamma, som förövrigt har ett bättre BMI än mig numera.
"Jag tror att de är fler som äter ihjäl sig än som röker ihjäl sig"
Åh, herregud, jag tror att jag och mina chicks är i riskzonen. Idag blev de kinamat ,MMMM!

Shulue /lea


En snabb förmiddag

Nu är klockan typ foodtime. Jag är som ett djur som har programetat in tid för mat. Haha nee inte ritkigt men nästan^^.

Haft Psykologi under morgonen, och som vanligt så förstår man inte ett ord av de flummiga ämnet men man sitter och nickar som om man fattar allt. Sen pa möte där vi fick berätta om vår härliga föreläsning. Kan de bli bättre. Fick då också veta att jag måste göra en extrauppgift i trafikkunskapen för att jag va hemma igår. Inte kul!

Sen religion som jag och Carla mest satt och gjorde loppor på. (alltså såna man gjorde när man va liten)..
Nu är de väntan som gäller innan jag, Lea och Carla ska äta mat, Kina mat faktiskt!. Linnea har utvecklingssamtal Nu först, hon kommer säkert få skäll.. Neee ingen kan skälla på Linnea.

Jag och Carla har läst glöd också om alla svenska ungdomars sexproblem medan vi väntade på att Linneas lektion skulle sluta. "Jag hade ett förhållade på 2 dagar....." Ofta ett förhållande på 2 dagar. Haha shit va nice alla är..

Shuluue / Lina

Nicey

Så himla värd dag, så himla dum.
Men ibland får man ta ledigt, när man behöver det och just en sådan dag var det idag. Jag har pluggat litegrann vilket betyder att jag jobbat bättre än om jag hade vart i skolan. Dessutom har jag hunnit med en hel del andra saker. Spelat in roliga filmer på min mobil, varit ute i solen med Denise, hämtat kläder och bokat in en arbetsintervju.
Nu måste jag kila igen och fortsätta med mitt fullspäckade liv.
ÅH, gissa om  jag är nervös inför ikväll? Ny dansgrupp med jämnåriga ERFARNA killar. Heh. 28st, scmack!

Shulue / linnea

Ny dag, nya tag

Hemma idag. Visst de är bra att man bara skiter i skolan sådär. Hur va de med de nya tagen? Har nyss duschat, de va skönt. Borde även plugga men orkar inte.. Tänkte ladda upp lite bilder här på bloggen. Eftersom de e roligare så.
Bilderna handlar om de vi skrivit om de närmaste dagarna. Hohoho.

Kamelerna från när jag var i Danmark. Men tanken slog mig, tänk om de är så här jag och Linnea blir i vårt nästa liv:P?

Jag fick fina priser i måndags. Hohoho.. Sa ju att jag fick rosor:D

Linneas fina ros som hon fick:D Ni förstår inte vad jag ansträngde mig föe att få denna fina bild^^
 
Våran ris och Curry, dock inte klar än så ser inte så nice ut som den var:D

Tack för min fina bildstund som jag har gett er!

Shuluue / Lina

Curry.

Idag har jag och Lina lagat mat vilket resulterade att de var curry i hela köket, på min vita tröja, på duken, i Linas hår, på min rygg, på alla stolar och på golvet. Jag ser gult var jag än tittar och allting luktar just curry.
Jag är helt slut efter alla bravader, för när vi sedan var ute och åkte så hittade vi en man med ett lik i bilen, ja skojar inte. Vi körde efter men han drog i från oss i hundra femtio kilometer i timman, förstår ni att de är en riktig bov vi pratar om nu? Vi föröskte att hänga på med tappade honom ur sikte.
Väl hemma infinner sig en lite läskig grej när de plötsligt ringer på dörren och eftersom Lina står precis innanför öppnar vi snabbt men ingen är där. SPÖKEN säger jag men de andra ville inte inse att de fakitst inte fanns någon naturlig förklaring. Vidare upptäckte jag att Lina har gått och blivit en riktig fågelskådare,,men de får hon berätta om själv.

SHULUE Linnea

Jag hade slagit henne utan tvekan

Hohohoho. Äntligen tillbaka här jag också. Wiie. Ska jag berätta om min upplevelse av helgen så tycket även jag att Fredagen var great. Fanns vissa saker som va mindre bra men vill inte vara negativ idag. (En sak bara, hade ingen stoppat mig så hade jag slagit henne. Jag var taggad för de efter hennes fula kommentar, de vill jag lova. Så tur för henne säger jag bara!)
Ja Fredagen va nice, lördagen lika så med en lugn kväll framför tv:n. Söndagen bestod av tävling vilket inte va så najs eftersom de inte gick så bra.^^
Idag va de skola och god mat , thaimat faktiskt. Jag, Linnea och Sara lyxade till oss ordentligt. Tur att jag är rik för jag förlorade inte massa pengar pga av slarv i helgen, nej då. De finns så mkt jag vill köpa, kan inte ens veta vad jag borde prioritera först. Så då blir de typ inget istället förutom alkohol och mat:/
Idag kommer jag få blommor:D Haha Ska lägga upp bilder på de fina sen. Nu blev ni nyfikna va?? Och sen plugga Geografi som ett spätt, fast jag inte har tid. Så ett spätt utan tid är vad de är..

Shuluue / Lina

"Och den som inte helan tar, han heller inte halvan får"

Har ni saknat oss?
Våra Fredags inlägg verkade intressanta, de verkade ligga i mångas intressen att höra på våra partyhard bravader. Har nydligen blvit beordrat att slänga in världens gulligaste inlägg så jag får väl lägga in lite kärleksförklaringar till Lina i slutet. Hon kan ju va den roligaste jag vet.
Denna vecka förväntas jag att lära mig GEOGRAFI. Ingen höjdare direkt och imorgon ska jag tydligen vara en mästare på hållbar utveckling inom internationell ekonomi också. Dessutom förväntas jag kunna en helt ny dans som ännu inte är påbörjad. Är de inte för härligt? Jobb Tisd, Onsd, Torsd på det så man kan inte känna mer än lycka här i livet. 
Helgen var great, jag hade väldigt roligt måste jag säga och dessutom fick jag kunskapen att kunna en välkänd snapsvisa.
 "Och den som inte helan tar, han heller inte halvan får" ,
 ae de va hårt måste jag säga och under fredagskvällen gick de inte att uttala denna svåra bokstavskombination.
Under Lördagskvällen begav jag mig efter en trevlig promis till Stockholm för att umgås med mina kära systrar och dessutom gick jag upp ett steg i Guitarr Hero, spelar numera på medium. Inte illa va?
Mina kärleksförklaringar får vänta, jag känner att jag sagt älskling till min käre Lina tillräckligt många gånger idag. Hon är min.

Nu ska jag plugga som ett spätt.

Shuluue/ Linnea -v-

OOOPS!

Har egentligen bara två saker att säga.  För de första har jag ju införskaffat en studentklänning vilket innebär att jag är redo för studentens glada dagar. Hittade denna skönhet på nelly.com och den satt som ett scmäck!
Den andra grejen är att min mamma numera väger mindre än mig. Kul liv. Jag har aldrig direkt tänkt något vidare eller varit jätte missnöjd men de här duger inte. Hah.

Shulue/ lea


hejsan bloggen här är a och j.
kvällen har vart najs som fän, hittills iaf.
jag har träffat två jätte trevligt tjejer denna kväll vill a (amanda) tilläga.
Jag josefine  vill också tilläga att jag träffat en väldigt trevlig tjej också, amanda alltså hehe.
snart kommer ammandas kusin marcus och hämtat oss de ärju bra då ska vi in till nypan och feste vidare, på tellus!
nu är det slut på fantasi i våra hjärnor hare bra! jalla

heeejs

heeej

lina skrev nyss ett inlägg som jag inte fick se. Får kolla på de imorn, de va väl allt. Ska nog inte uttrycka mig mer i detta tillstånd. MEN vår kväll är great! Puss på alla mina tjejer här, ni är bra!

shuluue Lea

Partyhard....

Jag skulle bara vilja säga PARTYHARD ikväll på tellus alltså. Nu är vi i Gnesta the big city... De är nice..:D
Jag, Amanda, Linnea, Josse ska åka om 40 minuter till Nyköping. Kom dit säger jag bara:D
Olika ölspel är nice. Ha de bra och bli fulla.

Shuluue / Lina m flera


Veckans köp.

Hah. Har precis kommit på att vi är himlans coola med våra tradiotinella inlägg i bloggen, speciellt veckans köp. Som ni längtar. Veckorna bara rusar förbi, va jag undrar är var vi tog vägen från topplistan? MEN, Vi kommer tillbaka.
Imorgon blir det, PARTYHARD och projektarbete. Hm.
Först ska vi samlas och luncha med Matthias sedan blir de föreläsning.
Ska prova de där med energidryck frammåt kvällen, de gick ju som ni vet väldigt bra sist så de kan ju faktist  vara grejen som gör festen.

Veckans köp:


Ja, ni ser väl själva. De kan väl inte bli annat än GREAT!

de går åt helvete med allt

nu måste vi åka och träna. Återkommer ikväll


SHUULUUE LEALINALEALINA


jag kan ju vara den roligaste som finns

Jag förstår inte varför jag skrattar åt allt. Även fast det inte ens är roligt. Flabbade ur totalt på Geografin och inte tala om religionen. Herre min skapare. Vi skulle få testa på metitation eftersom vi bara var 5 stycken på lektionen eftersom alla andra typ är i Uppsala och kollar in högskola eller vad de är..



Assa ja skratta så att jag trodde ja skulle dö. Och nyss kom jag upp från motionsrummet där Linnea håller danslektion för en till. De va inte roligt men samtalet vi hade innan. assa shit ja döööör va roligt allt är för tillfället. Förutom att jag måste fixa kläder till Fredag och dricka. Haha men hoppas verkligen att ett gott skratt förlänger livet för då kommer ja leva tills jag är 200 om jag fortsätter såhär!

Shuluue / Lina

Ladda, ladda, ladda.

Nu händer det mycket. För er som tycker att livet är grått så kan jag ju konstatera att det finns aktiviteter för hela veckan. Idag blir de mini uppvisningen på Ramdalen och jag hoppas att de går fint nu. Skulle vara tråkigt annars, då är de jag som har misslyckats.
Imorn blir de för min del träning och repning inför projektarbetet som hålls på Breviksskolan på Fredag. I Stockholm drar även RÖJ 09 igång. Hoppas de blir bra för dom, som förövrigt är med på östnytt ikväll. Kika in där vettja.
Fredagen kommer spendaras i Gnesta och Södertälje. PARTYHARD igen, känner att jag börjar komma i form nu. Det kommer bli great med alla brydar samlade. De kommer bli ett himla galej med ölspel och annat kul.
För en gångs skull har jag redan fixat allt sånt där med dricka och kläder och de känns wunderbart.

SHULUWEE / linnea


Gud vad jag hatar snö

Snö i mitten av Mars är inte kul. När jag gick upp i morse och kollade ut genom fönstret så såg jag minst en dm snö. Verkligen inte roligt. Nu får det vara nog. först snö, sen blask, sen sol, sen snö osv osv. De räcker nu. antingen ska de vara hela tiden och ordentligt. Man behöver inte bli frestad med vår och sen kommer snön igen.:/

Igår tränade jag och de gick skit. Inte gått så dåligt på länge. Men inte Tors fel det är mitt tålamod som inte var på topp. Skärpning på mig. Men alla dagar är man ju faktiskt inte på topp. Haha 

Nu är de svenska som gäller, sen geografi och sen äntligen lunch. Har med mig eget köttbullar och makaroni. Tredje måltidne i rad med de. Helt underbart, tjingeling!

Shuluue / Lina 


Ny teori: Så dog Linnea

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4606468.ab

Flickan kan redan ha varit död när hon fick en del av medicinerna så skriver aftonbladet.

De är hemskt men som tur är så är det inte vår Linnea. Även fast hon ibland tror att hon är död.
Men Linnea i Nyköoing sitter brevid mig fullt levande och de är tur, va skulle man annars göra utan alla underbart roliga dagar, och som vi kan skratta:D

Men för att inte bara använda den andra artikeln som ett skämt så borde alla sörja för den andra Linnea och hennes familj.

Shuluue / Lina

168 timmar.

Man kan ju börja undra hur det ligger till.
Jag är helt slut i hela kroppen, skulle kunna sova 168 timmar, minst.
Är bara så trött på den här stressen nu, har inte ens börjat med dansen och den nya gruppen startar nästa vecka. Det är bara en av 11 saker jag borde gjort den här veckan.
Skjut mig.

Shululue / linnea

Shosho

Underbart. Har bara en lektion kvar idag men börjar inte fören om 4 timmar och 20 minuter. Inte så härligt.
Känner att det börjar gå lite segt här på bloggen. Men så är det ibland är man på topp och ibland så har man små nergångar när man inte orkar skriva så mycket. Kanske för att man har ett tråk liv eller helt enkelt så kanske det är så att man är sönderstressad och inte hinner skriva så mycket som man vill göra. Inte vet jag.
De jag vet är iallafall att de är köttbullar, potatis och brunsås till lunch idag och hemma blir det köttbullar och makaroner eftersom jag enbart har 20 minuter på mig att äta och laga mat. Ska nämligen träna så de blir kul med massa köttbullar^^. Nej gillar knappt de så inte så nice.

Måste köpa ngt nytt till helgen och hoppas de händer något kul. Är taggad för krogen hoppas alla andra är de också!

Shuluue / Lina

Back in business

Hemma igen då. Vaknade typ nu. Kom hem mitt i natten så kände att jag ville utnyttja min dag som jag redan tagit ledigt för eftersom jag trodde att ja skulle komma hem ännu senare. Men efter en 12 timmars resa ifrån Danmark så kännde jag att jag behövde sova.

Men tillbaka till Danmark. Helt underbart kul. Fick vara med om saker jag aldrig gjort förut och de va en så stor tväling, som typ 5 globenarenor. Helt enormt helt enkel. Sen är de alltid kul att vara med familjen Hofmann. Man får sig alltid massa skratt. hohoho.

Men nu är jag tillbaka till verkligheten och allt plugg. Denna vecka blir de dock bara projektarbetet som gäller för min del. Sen är de över nästan och de ska bli så grymt skönt.

Nu äre stallet som gäller eftersom jag inte gjort något med Tor på fyra dag eftersom jag lyst med min frånvaro.

Shuluue / Lina

jag krockade.

Sweet Sunday!
Nu ska jag återigen ta tag i mitt liv (som precis alla andra söndagar), ekonomi, svenska & dänce innan jag rör mig från detta hus. Blir nog en sväng ner mot Ramdalen också innan kvällen är slut.
Har haft en bra helg, I must say. Tjejkvällar hos Sara är bra. Och jag skrattade så tårarna rann flera gånger. Är man filmstjärna så får man bjuda på sig.
Idag har jag åkt en kortis till Nypan och gissa vad som händer när jag ska hem? Jag backar rakt in i ett garage. Alla runt omkring skrattar och framför mig står en gubbe med mycket skeptisk blick. Jag dör!
Scnyggu.
Shulue /linnea

Bättre lycka nästa gång.

Gårdagen var annorlunda och jag åkte hem tidigare än väntat men jag hade kul. Hemma hos Carla spelades de sanning och konsekvens & ölspelet, ett riktigt galej.
Vidare mot Tellus där jag ensam vände och hoppade in i en liten bil med ett par andra pinglor, vidare mot Högbrunn på nästa förkrök men jag tyckte jag låg långt före så jag vandrade tillbaka rätt så snabbt och här började min ensamma festkväll. När jag tänker efter så kan jag ju konstatera att allt handlar verkligen om inställningen för jag hade väldigt roligt trots att jag gick i min ensamhet.
Kvällen avslutades med en lång promis tillbaka till Mcdonalds, gumsbacken med en lilla menyn. (själv) Innan jag faktist ringde efter skjuts hem.
Idag blir de vagnhärad med tjejerna. Vi ska käka middag, bada tunna och göra ansiktsmask och såntdär, mycket trevligt känner jag.

Shuuluuuue/ linnea

Updat.
När jag tänker tillbaka på gårdagen måste säga att den va great. Förstå hur sjukt de är att jag fortfarande va lika glad och uppåt trots att jag blev ensam i Nypan?Så skare va, partyhard. En riktig pantertant, vad annars?
Snart måste jag in till stan och hämta hela mitt rum plus min bil som befinner sig på en olaglig parkering i Nyköping. Sedan måste jag fixa lite innan jag, Josse & Jollan åker mot Vagnhärad.


De känns lite ensamt.

Vaknade 6 imorse med ett strålande humör, pigg som ett svin. Där va jag fyndig!
Spinning, skola, hem, jobb. Snart bär de av, börjar om 15 minuter och här sitter jag. Känns lite tomt här när inte Lina är hemma.
Nytt idag, Mathias ringde och fråga ang. fredag den 13e. Dom bjussar på mat också, väldigt trevligt känner jag.
Och i sammarbete med Oxelösunds kommun blir de ytterligare en dansföreställning på riktig scen.
Just nu lever jag på enegridryck, de är lösiningen på mitt stressiga liv. Somnade halv två igår natt och upp igen, nu blir de en till sedan åker jag och festar. PARTYHARD. vi hörs imorn!

shulue /Leaa


Åh vilka uppdrag.

Sitter och skriver min Svenska rapport när jag plötsligt kommer på att de vore en idé att slänga in lite nytt här i bloggen innan jag ska väg på aqua fys. Får se hur de här går då. Förra gången blev de mest volter & plask hit å dit. Alltså, jag förstår mig inte på den sporten. Runt omkring vimmlar de tanter med snits som bara skjuter ut med vikterna och dunkar med i musiken. Själv åker jag fram och tillbaka, upp och ner. Måste få in en snits på de där känner jag.
De är läge att ta tag i mitt pluggiga liv ordentligt snart, de hinns lixåm inte med, eller rättare sagt prioriteras bort.
Imorn är de äntligen dax för fredag vilket innebär spinning, skola och jobb men senare ett riktigt partyhard. Jag tror att de kommer bli riktigt trevligt.
Jag har räknat ut att jag behöver minst 10 timmar till för att hinna med mitt dygn. Jag misslyckas jämt med mina planer vilket resulterar i att nästa dag blir likadan. De är också anledningen till varför ni inte hörde av mig igår men nu ska de bli ändrig.

Imorse hann jag samtidigt som jag packade, fixade håret och borstade tänderna klicka in ett kort på nya solbrillorna. Veckansköp. Schtekbrillor, H&M 100kr
HAHA, ja är ju för rolig.
Gaassh imorn är de äntligen äntligen äntligen FREDAG.
Shuluuew / linnéa

Hejrååw Linaoo

Snart dra jag.

Till en början måste jag säga att nu är det mindre än hundra dagar kvar till årets värsta partyhard. STUDENTEN 2009!
Jag läste ett inlägg från Linnea igår att hon skulle lägga ut en bild på veckans köp. Men fick höra att hon nästan var död igår men jag lovar alla som är så förväntansfulla. Det kommer!
Jag kommer nu ta en paus över helgen som sagt var eftersom jag ska åka till Danmark idag. Eller inatt blir de skåne.. Så jag litar fullt ut på att Linnea kommer skriva minst ett inlägg om dagen.

Måste bara punktera att vårat singelliv gör att vi njuter;)
Jag och Linnea har kommit på att några seriösa förhållanden hinns inte med i våra charmigt fullpackade liv.

Men ha en nice helg alla bloggläsare!

Shuluue / Lina

Fredagar, fredagar, fredagar.

Snart närmar vi oss de första stoppet i denna mycket röriga och stressiga vardag. Hej alla tjejer och Tellus!
Nästa fredag börjar med vår föreläsning på Breviksskolan. Manuset blev klart idag, nu måste vi bara prata med våran rådgivare och se så att allt är okej. De här ska nog bra bra, mycket bättre än filminspelningen som såhär i efterhand var hemsk. På kvällen ska vi prova på krogen i Södertälje och se vad de har att erbjuda. Jag vet även att de blir en ordentlig förfest innan det.
Dagens projekt är sista träningen på dansen inför uppvisningen. Tjejerna börjar bli nervösa men jag vet att de kommer gå galant, ska ner och planera med min chef idag ang. fortsättningen. Ska man fortsätta med dansträningarna? Dagens blir iallafall de plus dubbelt träningspass och ekonomplugg.

Hörs ikväll.

Shulue / linnea

Tjopp!

Ännu en dag har passerat, ännu en dag närmare Fredag. Awsome! För ni har väl inte missat club Tellus då?
Idag har jag avklarat första träningspasset & fler ska de bli. Imorgon blir de dubbelpass eftersom jag kan ju träna åt Lina också. Har faktist gjort klart dansen för imorgon vilket känns himla bra, dock har jag en fuskis lapp. Har även fått förfrågningar om vi kan ställa upp på scenen på koordinaten. Mina barn kommer ju bli så glada- Fotografter plus extra uppvisning. Idag kom platserna till nybörjargruppen ut och finns bara 5 plaster kvar.  Scmack!
Imorn kommer även veckans köp, favorit i repris, som ni har längtat.

Shuluue /linnea

Vilket misslyckande

Jag måste säga att jag kommer misslyckas denna vecka med mina 4 träningar. Eftersom jag åker på Torsdag till Danmark så kommer ja inte hinna med att träna mer än två gånger denna vecka (kanske tre). Men som vanligt när man åker iväg så tror jag att de kommer bli sjukt mycket gå, gå, gå över allt så får väl se mig halft misslyckad istället för helt misslyckad. Något som också känns som ett misslyckande var att jag, Linnea och Sara åt på Rhodos idag. Nej nej nej inte bra. Säger inför varje vecka att ja inte ska slösa pengar på mat men vi kan aldrig hålla oss.
Nu ska jag försöka skriva lite svenskarapport som ska in på måndag vilket annars resulterar i en betygsvarning i Svenska C, något som jag helst vill slippa. Vill också helst slippa att jobba svenska under helgens utflykt så ska jobba som ett spätt med de idag och i morrn. Allt krut på de. Har iof jobbat varje rast jag har med massa saker så har jobbat ikapp lite ja ligger efter i. Tur att jag e ambitiös i skolan, noooot!

Shuluue / Lina

Vart tog vårat framtidsjobb vägen?

Måste bara påpeka så här på morgonen att vi glömmde det viktigt igår. de suger måste jag säga.. Men de kommer väl nya tillfällen för jag hade seriöst velat gått!

Shuluue / Lina

Veckans partyhard.

Sitter i skolan oxh väntar på filosofi. Har kommit på att jag har lyckats igen, att boka in 10 gånger mer saker än vad jag hinner med. Ett dygn med fler timmar skulle vara bra för mig, eller att jag helt enkelt kan lära mig att man inte kan hinna med allt.
Idag ska jag iallafall komma en bit på vägen. Träffa Malin som kommit till staden, fixa lite saker i stan, träna, komma på nya steg och bli klar med första dansen och plugga filosofi & ekonomi. Har dock kommit på att jag har svenska, psykologi, geografi och hur mycket som helst i projektarbetet men de får vänta ett par timmar.
På Fredag är de Carlas partydag. Vi ska ha så kul, partyhard, ses på tellus (;

shulue / linnea


Bra val.

Måste säga att valet vi gjorde igår kväll var bra. Det var grymt mycket dans, många fulla, super kul och en helt lyckad kväll i Björnlunda. De e iof alltid kul att festa på samma ställe som mina bröder gör.
Lite sliten idag men så är de. Ser verkligen fram emot 13 mars - party like a rookstar. Brodern min fyller år och jag är själv hemma. Kan inte bli bättre än att man drar ut på krogen och öser järnet. Nästa helg befinner jag mig dock i Danmark så då blir de inge krogen för mig. Men de ska bli grymt kul i Danmark också.

Nu ska ja fixa håret för ikväll är det tävling i Sthlm som gäller. Önska mig lycka till!

Shuluue / Lina

Gårdagens.

Efter ändrade planer hit & dit så bestämde jag mig för nyktert igår, de blev en himla mysig hemmakväll istället. Favorit i repris men inte med syrran denna gång. Jag fick en hel del roliga sms av min kära Lina under kvällen, hon verkade ha roligt  borta i Björnlunda. Även krogen verkade bjuda på fina fyllor igår, men nu laddar jag till nästa Fredag, 6e Mars då är det Nyköping som gäller, då ses vi på Tellus. Scmack!
Nu ska jag snart slita mig upp ur sägen, fixa lite och bege mig ner till jobbet. (Jag har fortfarande ont i huvudet sen gårsdagens arbetspass). Sedan måste jag plugga & dansa annars får jag stryk. Ska även hinna med ett träningspass idag hur nu de ska gå till. Huvet dundrar och ögonen är trötta dessutom är jag stressad för att hinna med de andra, aldrig mer ska jag spara på passen tills sista dagen på veckan.

Shuluew / linnéa


RSS 2.0