Beslutångest, igeeeeen

Frågan e vad som händer ikväll. Fest i björnlunda stod på schemat men har börjat tveka. Massa folk som ska ut i Södertälje och massa som ska ut i Nyköping också. De e skit att bo såhär mittemelllan!
Men frågan är bara vad man ska välja?? Beslutångest och förvirran på hög nivå just nu..
Kanske ska vara hemma och sova istället, ett betydligt enklare val då behöver man inte bestämma sig, iof väldigt tråkigt!

Shuluue / Aelan (Lina)

112 - Heja Oxelösunds kommun!

Idag 14.37 gick brandlarmet igång på Ramdalens Sportcenter.
 Vi ringer chefen som säger åt oss att ringa felanmälan som säger åt oss att ringa SOS som säger till oss att ringa felanmälan som återigen svarar att dom inte tänker göra något och skickar oss vidare till kommunen som säger att deras jour kille är på dop och har inte tid? BRA.
Efter någon timme kommer en surig jourkille som säger att han inte heller kan stänga av larmet.
(Det var ett falsktalarm vilket ni kanske förstår vid de här laget). Han hänvisar oss till räddningstjänsten som inte heller kommer. Efter ytterligare en och en halv timme ringer vi igen och då skulle dom komma.
Ingen dyker upp så efter 40 min brast en tålig kvinnas tålamod och de blev ett himla liviligt telfonsamtal vilket resulterade i att efter knappt 30 minuter var killen på plats. Av med larmet, klockan var då runt 17.30, har ingen riktig koll eftersom tre timmars pipande tränger rakt in i huvudet. Gissa om man är slut i huvudet!?

Onyttiga dagar.

Herremingud. Snart bär de av. Har precis varit och svettats 30min på löparbandet. Tredje gången denna vecka så har bara söndagen framför mig för att sen ladda om till en ny vecka.
Efter mina hela 5 km så åkte jag till Ica och köpte en chokladkaka. De är ju Fredag vilket innnebär ONYTTIGT.
Har precis hört att pizza står menyn ikväll.
Även bilen är laddad med ny spolarvätska, ny lampa fram, massa musik, tuggummi & energidryck. Här slår vi på stort.
Kan erkänna att min present var biobiljetter, hur bra som helst tänkte jag tills jag kom fram och insåg att biografer är bara öppna kvällstid. Attans.

Shulue / lea

Underbara natt

Ja måste bara berätta om min underbara natt. Inte natten till denna dag utan natten mellan Onsdag och Torsdag. Jag hade ju varit sjuk och så men jag hade behövt en ordentlig sömn under natten. Men halv tre ringer min underbara bror mig. Och så klart undrar man ju om de hänt något för hur vanligt är det att ens bror ringer klockan halv 3 en Onsdagsnatt?
Inte helt vanligt för mig iallafall. Och de han ville var att ja skulle hämta han i Södertälje från krogen. Men eftersom ja skulle ha prov och eftersom jag hade varit sjuk så orkade ja inte de. Vilket senare jag kom på att jag lika gärna kunnat gjort eftersom ja ändå inte kunde somna om. Men då va de för sent. Men tillbaka till min bror. När han lagt på första gången så ringer han en gång till. "Jag får inte glömma hälsa från Oskar heller". vad säger man då när man e arg för att han ringer första gången mitt i natten men så rigner man en gång till.
Senare börjar min data sätta på och stängas av. så upp och dra ur ljudet. Och till sist så börjar mina katter jaga varandra på nedervåningen. Ja säger då de en helt udnerbar natt men noll timmar i sömn!

Igår va de träning på gymmet med Linnea, lite segt men. Sen så har det blivit en långis promme med Nova i morse på dryga en timme. Hon e galen.. Borde sitta på historia lektion nu men är hemma eftersom de e onödigt att åka in på en lektion.. eller borde nog gjort de men orkar inte!

Shuluue / Lina

HJÄLP.

Vad köper man till en stora syster?
Har kommit på två bra grejor som jag inte vågar yttra mig om ännu i bloggen men behöver en tredje grejen gilt. En liten sak bara, men vad? Hjälp mig.
Imorgon ska de bli min efterlängtade tripp på stan men jag tror att den blir ganska kortvarig eftersom jag måste hinna träna innan resan till storstan.
De ska bli himlans mysigt att komma iväg. En liten röd stuga med öppen spis och lite lugn och ro. Där finns allt för en hemma kväll. Pool, taco, cola, godis, guitarrhero, singstar, eyetoy, massa andra roliga spel, 10.000-tals dvdfilmer, en stor tv & en skön soffa. De kan knappt bli bättre.
På Lördag bär de iväg hemmåt igen och den kvällen är hittils oplanerad. Vad jag däremot vet är att romerska avdelningen på badet står öppet för förslag.

Shulue / Linnéa

Hattväskan är välbehövlig

Veckans inköp:
Hatt 1800 kr

Hattväska 500 kr 

Ching, välbehövligt såhär till våren. Nu är det bara att spara inför nästa investering ett par nya boots 7000 kr.



Veckans inköp!
 

Nu börjar vi med veckans inköp här på bloggen. Alla vet ju att shoppning är något som gör alla mycket gladare.

Shuluue / Lina


Jag försökte.

ÅH HÄRLIGA DAGAR.

Jag föröskte.
Tog mina sista glada krafter och skrev ett glatt inlägg men nu får de vara nog. Jag försökte verkligen men i sista sekund fumlande jag bort det.
Berättade om allt bra och hur duktig jag kommer vara som ska våga mig upp till Stockholm alldeles själv på Fredag.

Inställd kryssning
Inställd lektion (åkte till skolan i onödan)
För lite förståelse i Redovisning & Beskattning
Stressigt som bara den
Skit dans
Efter i psykologi, filosofi, ekonomi, svenska
Noll parkeringsplatser
Läxor, läxor, läxor
Människor som inte kan köra bil
Folk som tjatar
Ingen mat
Noll bensin i bilen
Klagar över allt jag kan
Mitt himla humör

Awsome.

Nej, de här är bara inte min dag. Bara att krypa ner i sägen och vänta på att klockan ska ringa och jag ska vakna upp på rätt sida. Just nu skulle jag kunna skriva en bok om mitt sunkna liv, för tro mig, jag kan komma på 10000000 till.

Shuluue / linnéa


Hemma idag då

Igår blev de ingen sista lektion i skolan inte. Nej mådde skit så min bror skjusade hem mig. Så igår tillbringade jag hela kvällen i soffan halvsovandes. När ja vaknade i morse när klockan ringde så gick jag upp och duschade och va påväg att åka med bussen till skolan men kände då att jag idag inte mådde bra heller. Så blev till att sjukanmäla sig idag också.
Så har alltså varit hemma idag, och hur blir de när man e helt död och inte orkar göra något.
Man kommer ju absolut inte efter mer? Så blir ännu mer stressat nu men kan ju inte rå för att man är sjuk.
Ska iallafall i morrn försöka ta mig in till skolan och göra religionsprovet och sen träna med Linnea. Mår lite bättre nu så hoppas de e lugnt. Ligger verkligen efter med mina 4 träningar denna vecka känner jag!

Shuluue / Lina


PARTYHARD- Röj 09, 12e Mars!

PARTYHARD IGEN.
Snart är de dax för RÖJ09 i Stockholm. Tiden bara drar iväg.
Den 12e Mars är de dax för den stora festen.
Fatta att några tappra elever på Nyköpings Enskilda gjort allt detta. Jobbat på ett projektarbete som blivit till något såhär stort.  Jakob Sundström, Anna Bergendahl, Christopher Sander, Elin Lanto, Edith Backlund Anna Maria Espinosa, Erik Hassle och LaPuma. Alla kommer vara där.
Biljetterna kostar 165 kr och finns att köpa här:
http://www.tickster.com/ och klicka dig vidare på evenemang och sedan till Röj 09.
Så himla värt.

Man blir ju faktist lite stolt!
http://bragd-uf.blogspot.com/

Jag kan ju va de värsta jag vet.

Alltså, jag orkar inte med mig själv idag.
Jag kan ju vara de värsta jag vet. Så himla grinig och surig. Hur orkar jag? Blir så trött på mitt himla humör. (Håll er borta från mig idag) Jag har bestämt mig att sova ut imorgon och ta tag i mitt pluggiga liv. De måste bli klart. Filosofi, psykologi, internationell ekonomi , rapport & redovisning och beskattning. De är inget att gräva ner sej för men de är precis vad jag gör.
Nu ska jag tycka synd om mig själv tills jag inte orkar och sätter i gång för imorn ska det vara klart, plus dansen- jobbet.
Ska dock in till stan imorgon. Hålla danslektion på skolan.
Ska passa på att slösa bort mina sista kronor på något snyggt i staden också, de behöver jag.
Sedan blir det dans med mina små barn på Ramdalen och spinning.

Idag blev de semla, FETTISDAG.
Den här dagen för 8 år sedan när jag läste fel i ordboken och trodde att denna dag unnades för alla tjockisar runt om i världen, vilket inte tycktes om och straffades med min faktist enda kvarsittning. 30 minuter.

Shulue / Linnéa

Vi är ganska så najs.

Kan säga att jag och Linnea unnade oss en semla idag, då de faktiskt är fettisdagen (vi säger fettisdagen iallafall, de blir bäst så).
De efter att vi åt mat i skolan, alltså inte i skolans matsal där de bjöds på fisk och potatis utan Håkans hemma gjorda pizza. Den va god!
Vi var tvugna att jobba med vårt projektarbete vilket inte gick så bra så vi vill äta en semla först. Så då tillbaka till Semlan, den va inte ens god men helt enkelt ett måste.

När vi gick tillbaka till skolan så va de hissen som gällde (om ni missat vår hisstime så är de det som alltid gäller på lunchen när man kommer tillbaka efter att man svullat). Men hissen kom ner och där inne stod det någon. Så vi började springa istället eftersom vi inte ville visa att vi tänkte åka hiss^^. Oj oj oj va kul. Låste in oss på en toa och skrattad ihjäl oss i mörkret. Ja de e såna roliga dagar man bara får med Linnea <3!
Och skratt blev de länge och så fort vi såg han igen så sprang vi iväg.. Töntigt men de va det värt.

Sen jobbade vi pa effektivt fö ratt va oss måste jag säga. Och för min del är de religionsplugg som gäller nu inför provet som är på Torsdag. Man måste ta vara på varje tid som är ledig till att plugga om man ska hänga med.. För shit va saker de är att göra nu. Hur ska man hinna med allt? Man kommer bli helt sönderstressad om de fortsätter såhär, för de är verkligen saker varje dag och de suger!

Shuluue / Lina


Semmeldagen.

Bara för att det är semmeldagen idag. Hur löser man det?
 


Kanske med en undantagsdag?^^

Shuluue / Lina

Sommar



Nu är de bestämt, Alex ska fixa sommar åt mig.
Grilla, bada, sola och allt är bara bra.
SOMMARNÄTTER <3



Värd att kollas på.

Seven Pounds - helt klart en bra film. Värd att ta 2 timmar av sitt liv till att kolla på.
Gärna med en härlig fruktsallad. Mums va bra de va.. Så mycket bättre än att plugga.
Och har kommit på att har ja inte pluggat än på hela lovet så varför göra de nu? Ne skiter i de känner jag, har man lov så har man!.
Blir mer fruktsallad och Beck snart får det bli. Och en sak till: kolla på Seven Pounds!


Shuluue / Lina


Update

Måste ju berätta för er att han med killen i röd skojrta var ingen heting direkt. Kan låta så men han var en pingla på dansgolvet. Dansade med sig själv och flängde runt. En man på 40 år skulle jag gissa. Han gjorde succé.
Och nu är de en såndan här Söndag igen. Jag har ett fint redovisning & beskattningsprov och ett internationell ekonomiprov framför mig denna vecka och de är lovely, de kan bli min död att jag inte pluggade innan.
Har precis kommit hem från gymmet där jag inte gjorde någonting. Cyklade i 10 minuter & lyfte några sketna vikter ett par gånger sen fick de vara bra. Jag har redan gjort mitt denna vecka.

shuhllululullulululululule Linnea

Killen med röd skjorta.

In looove
härlig kväll på tellus.
Det är oförlåtligt att vi inte kan lägga upp bild på killen med röd skjorta för han gjorde verkligen min kväll igår.
Vi trodde inte ens att vi skulle komma in eftersom vi smarta nog valde den krogen som hade 20års gräns. (Vi uppfyller tyävrr inte dom kraven ännu) men de gick bra eftersom vakten nu mera tycks känna igen oss och frågade inte ens efter legitimation.
Va tycker ni? Mitt nya ungomliga liv, två dagar i rad. Heh. Dock så märkte jag att benen var trötta på dansgolvet och när klockan slog ett så kändes de som att tiden stog till, de va inte lätt! Ville bara att en enda person skulle komma och skjutsa hem oss^^. En trött tjej i sina värsta år.
Alla andra blev fullare och fullare medans jag och Lina som aldrig blev riktigt fulla blev tröttare för varje minut.
Höjdpunkten (förutom han med röd skjorta) var varmkorv utan för krogen. Jisses, bra affärsidé - och fyllehungriga & nyktra var vi.

shulue Lea

yeeah

Oxelösund ikväll igen då:D De blir nice. Ska fara dit om någon timme i min rallybil. Eller pappas bil med min dunka dunka musik^^.
Vet inte vad som händer ikväll dock men något roligt blir de iallafall, ngt annat kan jag inte tänka mig:D. Dock måste jag vara körduglig i morgon eftersom ja måste hem till Gnesta igen innan den underbara skolan börjar igen.
EN vecka lov är lika med ingenting!!!
Idag haa ja varit i sthlm och handlat en hatt till mitt tävlande. De som inte håller på med de fattar nog inte men så ligger de till.

Vad borde man gjort mer än sovit denna vecka, jo pluggat. Men de orkar ja inte! Så Chingeling!

Shuluue / Lina

Trots mitt liv i glamour

Åh herremingud. Nu är de konstaerat, vad har hänt med mig?
Hade nyss ett allt för härligt samtal med min vän som är precis likadan som mig. Den konverationen vill ni inte ens höra. Alltså, vad håller jag på med? Jag har någon förtid av 40-års kris eller något. Partyhard, var tog de vägen?
Allting är för dyrt & onyttigt, precis som en gammal sur tant. Jag orkar inte med mig själv.
Jag kan ju förtidspensionera mig om jag ska fortsätta såhär.
Åh. vi bara njuter av våra liv.




Behandling.

Upp och hoppa. Idag blir det färgning av ögonbryn & fransar på hudhälsan innan jobbet.
Tänkte även boka in massage idag men de får vänta till nästa vecka eftersom jag inte gör annat än att uttnyjar undantagsveckan nu.
Det är tur att jag lever... som om jag vore 10.000 rikare, minst.


Puss på det.

Shuluue / linnéa

Tolv dagar.

3:E MARS
OMG


Inte okej.

Vad är de jag håller på med?
Är inne på min 6:e syndardag och de börjar bli för mycket.
Kakor, glass, cocosbollar, nörcreme & bullar. Aeh, nu får de vara slut.
Synd bara att jag är framme vid Fredag imorn vilket innebär att det är frittfram för alla feta saker att attakera mig. Även Lördagen har den fördelen så jag får lösa de där på annat vis, en annan gång. Shame on me.
Idag är de jag som har städat vilket resulterar i att de luktar såpa i hela huset, fresh. Min mamma tycker dock inte om att jag använder nästintill koncenterat slajm som jag breder ut över hela golven, väggarna, skåpen och lådorna.
När jag endå är inne på den här fronten så kan jag berätta att jag inte gjort ett piss av ekonomin, inte okej.

Shulue / Linnéaao.

Ryggont

Älska allt klagnde. Men ja har onti ryggen på rikigt. Kan typ inte röra mig. Går som ett spätt och som en kärring.
Men Whatever finns nog de me större problem!

StudentochAlanya2009<3

Shuluue / Lina

Gud välsingne erotiken.

Det blev film och jordnöttsringar igår. Och till de en allt för härlig film, någon som vi rekomenderar. I want Candy.
Jag vet inte om det var någon vidare djup film men man fick sig iallafall ett gott skratt och man fick många nya fina kunskaper.

Shuluue / Lina

Undantagsveckor.

Idag kom jag och Lina på den brillianta idén att ha såklallade undantagsveckor. Hur bra är inte de? Detta är nu en sådan vecka vilket betyder att vi får äta precis vad vi vill. De är bara mosa i sej allt onyttigt man vill ha. Så direkt efter den överenskomelsen åkte vi och köpte TRE nötkräm.. VAR. Heh. Bra gjort. Nae men sportlov va? Man får väl bestämma själv så nu ska iallafall jag åka och köpa något onyttigt (; Imorn kanske jag inte gör det,

Shuluue

Sprutjävel.

Jag sitter här och väntar på att klockan ska gå. Ska till Trosa och ta sista sprutan nu. Sen kan jag åka utomlands hur mycket som helst. ur att det är så billigt med sprutot och allt:P
Igår kom jag också på igen att ja längtar så enormt mycket till Alanya. Amanda ska med också så nu är vi fyra. Känns skitroligt måste jag säga!
Igår hyrde vi film och de va najs. Rolig film faktiskt!
Har tränat Tor nu på morgonen och vad händer, får svinont i ryggen när ja hoppar av. Så blev en långpromenad med hundarna en timme i skogen idag istället för den inplanerade gymträningen som jag tänkte göra idag medan Linnea jobbar. Mycket jobb där kan jag känna. Tur att någon har penagar:D
Ska alltså ta bussen till Oxelösund idag. Får se vad som händer, vill iallafall beställa löshår^^!
Sen Ockle på Lördag igen.. Skulle typ kunna bo där istället, skulle vara mer praktiskt:D

Nu ska ja måla naglarna..

Shuluue / Lina

Åh vågar jag?

Måste snart springa och slänga på mig lite smink. Såhär kan jag inte gå runt och se ut.
Har kommit  på att mitt hår ser ut sen svinto så ingen mer älskad plattång framöver.
Åh, hur ska detta gå? jag har redan tröttnat .
Snart ringer Jocke och då ska vi iväg. Herremingud, jag är nervös. Vågar jag? Heh. Gårdgaens bravader har fått mig att tveka när Jocke kallade mig feg idiot. Men jag fixar det? Nej de gör jag kanske inte. Alltså de här kan ju va de värsta jag vet, men vad gör man inte?

Körkortet är äntligen inskickad iallafall.
Shuluue// Leeay

Herre min skapare.

Hör på de här, jag och min pappa ska iväg och träna kl 8 imornbitti. Hah, Godnatter!

Skitsnack.

Har precis jobbat och stängt Ramdalens sportcenter, de gick fint.
Pratade med Thessan och de ser ut som att jag ev. kan få börja ha både de ena och de andra där nere om jag ligger i. Så eventuellt jobbar jag kvar där ett år som danstränare/simskolelärare/barngympalärare.
Kan ju bli roligt men får se hur de går.
Har ett liten break i danskrusen denna vecka, de är ju lov. Ja juste, sportlov.
Jag är stressad. Hur ska jag hinna detta? internationell ekonomi och redovisning & beskattning. Ny dans och träning.
Orkar inte ens tänka på det men imorn ska jag ta tag i de, påriktigt.
Får många frågor angående hur de går med kärlek och hej&hå.
Jag mår bra såhär, ensamt iblad men jag måste konstatera att jag har det rätt bra endå. Jag har inte gått vidare så långt att jag vill hoppa in i något nytt men de visar sej väl när den dagen kommer, inget som är planerat direkt. Nu är jag själv och de går bra. Vissa är intressantare än andra, de är givet.
Imorgon ser de ut som att Lina kommer och de ska bli hur bra som helst. Finns mycket att prata om.

Idag bokades även resan om för nu är vi en tjej mer, åh herremingud vad jag längtar. 23e Juli, ALANYA DELFINO

Shulue/ LINNEA!

Heron city igen.

Ja idag efter att jag "träningstävlat" så drog vi på bio. Så idag bidde de Wallanders - Hämden. Helt okey faktiskt. Jag är typ nya biofantasten. Men finns fler filmer som går nu och som kommer snart som jag vill se så kommer säkert bli någon mer biotime denna vecka eftersom vi ändå har sportlov:D
Har också försökt få ihop en skiva till oss nu ikväll. En blandning av allt typ hehe.Kanske någon som vet någon bra låt?
Nu är de sova som gäller. Kul att så många läser våran blogg btw ^^ Godnatt!

Shuluue / Lina

Silja Galaxy.

Old enogh to know better, too young to care.
-Ja, precis så.  Lina, du är ba för bra.

Är precis hemkommen från Jocke där de bjöds på lite mat. Var dock inte så hungrig men de var gott endå.
På jobbet idag gjordes de loppor och  de va rätt roligt tyckte jag, trots att jag åkte på dom här roliga sakerna som att massera och sjunga. Men de sista timmarna ba gled förbi.

Den 25e bär de eventuellt iväg med silja Galaxy och de kan bli partyhard. 950kr för 4 pers, BOKA!

Imorgon är de en ny vecka!




Shuluue / leeaaay


Sweet.

Precis hemkommen från jobb. Har varit en bra dag på jobbet måste jag säga.
Jag har i allafall ätit många gelehjärtan idag och fått en fin liten figur till bilen - mycket snällt.
Så att jag inte skulle behöva vara ensam ikväll:

Här är min fina drake, sånt är ba så härligt (:


Shuuluue /Lea

Godag från Brunettellorna^^

Så här ser alla <3 dag ut: Ja ingen speciell dag för oss Gnesta bor, folk vill dricka sig fulla ute på krogen som vanligt så kanske e de som händer för min del idag. Inte dricka sig full men kanske en lite tur till S-tälje. Vi får väl se.
Igår va de bio på Heron City som gällde. Jag som tjatat att jag ville på bio massa gånger och äntligen så frågade Hanna igår om ja skulle me på bio. Så jag, Hanna, Madde och Maija drog på bio. Skulle se nypremiären på Fredag den 13 men de va fullt, vi skulle bara få utsprida platser så blev I taket lyser stjärnorna istället. Den va härlig för att vara svensk.
Vissa komentarer va udnerbara annars va de ganska sorlig.. Men hatar töntar som sitter och förstör bion, små äckelungar!
Idag har ja varit i stallet och varit ute och sprungit med Nova, min 4 gång denna vecka. Skööönt! Ska väl dra till Amanda nu så hoppas att alla får en underbar alla hjärtans dag!



Ett speciellt grattis(om man nu säger de) på alla <3 dag till den andra bloggmedlemen.. DU är bra!

Shuluue / Lina

Natten innan alla hjärtans dag.

Igår kväll kom jag underfunn med att jag ändrar mig angående dehär med att planera. Jag har alltid tjatat på en speciell person om de här med att planera bättre men igår kom jag på att jag inte är för de här med planerare. Herremingud!
Roligt var det och framförallt genomskinligt.
Nu på morgonen har jag varit på spinning för att jobba in mitt sista pass den här veckan. Fjärde passet och jag blev värd en Gainomax. Bra gjort!
Nu ska jag snart ta min bil och åka ner till Ramdalen för att jobba tills kl 18 sedan får vi se.
Alla hjärtans dag, de är väl en rätt mysig tradition endå? Imorse fick jag 100kr och ett par strupor av min käre mamma och sedan till de bästa, en video som självaste Simon Andersson gjort själv till mig. Bara för mig på denna dag!
Fatta gulligt, jag ska lägga upp videon så jag kan dela av mig av all min kärlek.

http://www.youtube.com/watch?v=_Jp6Y1Yh6Bs&feature=related
Kika in där och njut! ;)


Shulue //Lea


Gästinlägg.

En kär kompis till mig, känd här från bloggen tidigare vill denna fredagskväll offra några ord till er.



Tjena hallå alla glada läsare (och ledsna)
Jag har en bong med hjärtan och rider på en stång med stjärtan och imorgon är det  alla hjärtans dag. Vad är det? En piss"högtid" enligt mig. Men älskad och vacker som jag är (se bild ovan) så fick jag en resa med mr x privat jet till bahamas. Sjyst va?

Jag vill också säga hej till alla mina kompisar och min lärare jennie, du är bäst surfitta!
Linnea: en snel kompis, bff!!!!
Lina: hej däär! hoppas de ny vaxade benen mår kanoners!
Sabrina: du luktar bajs men ibland curry
sen äre slut på den fronten.. (vänner alltså) alla älskar mig i smyg i think men ni som vill vara min vän ta åt er! :) i love you
sen vill jag hälsa till ida vår/MIN kiosktant hon är romantica all day i heard. you make my day you silly bongvattens syltrumpa!

Nu börjar jag tappa fantasin att skriva så jag tackar för mig!

PuZzZ och KrAm jag gillar banan

(detta skulle vara roligt men jag tror att jag misslyckades..) lägger upp dagens outfit istället de kanske uppskattas mer! hihih

Tröja: svart
linne: gult från hm
byxor: gina typ 3 år gamla
strumpor: sabrinas som jag aldrig lämnat tbx 

ett förslag från linnea som snarast ska börja med dagens outfit ;)
såååå najs! hej svejs

Fredagen den 13e.

Scary. Ska man våga sig ut eller blir de en skräckis framför tvn?
Nu har jag precis vaknat från min dagliga tupplur, man kan ju undra om jag är 18, eller 118?
Jag vill ha massage.
Ska snart ta tag i mig själv och fresha upp lite i mitt rum. Just nu ligger de kläder överallt. De är konstigt att man har svårt för att hitta något att ha på sig när man ser dessa högar.  Nu ska jag sätta fart så jag hinner röja upp innan jag ska iväg ner på stan och fika. De kan bli en trevlig stund, de kan ju vara dom roligaste och mest tragiska samtalen jag vet (;

¨
haha gårdagen var värd & jag kan inte sluta tänka på  att vårat badvatten rann från badkaret ner i kökslampan och ut på bordet. Kalabalik.

shulue /linnea


Underbart man mår

För en gångs skull känns livet ganska skönt. De var som sagt var en härlig dag igår (som vanligt på Torsdagarna i Oxelösund) och idag så är kroppen trött av träningsverk. Efter en timme på bandet, lite träning för magen och lek i badet så är det tillåtet att ha lite träningsverk. Och det känns iof väldigt bra också.
De är två lektioner till sportlov och idag vet jag inte vad som händer ikväll. Lungt är de ända jag vet efter att jag ska ha ridit Tor och efter att jag ska ha sprungit min runda med Nova ute i kylan, d eär väl också underbart^^.
Men nu är det psykologi som gäller, så väntar på Linnea nu, typ vår ända lektion tsm känns de som.
Också historia sen, där jag ska representera USA i Israel - Palestina konflikten, skulle kunna säga att jag och Karin är totalt körda!

Shuluue / Lina

Tydligen är de helg & alla hjärtansdag.

Ännu en dag har passerat- Vi kämpade oss till en Gaino och de va gött!
Vaxa, träna, sola, bada, basta.
Måste erkänna att de är himla roligt att kasta sig i vattnet och leka som en 6-åring igen. Leksaker, trampoliner och bus. Jag är nog inte lika mogen som jag tror.

Torsdagkväll och jag har nästan ångest (?)
Vad ska man ta sig till imorgon? På något vis har jag intalat mig själv att man måste göra något speciellt varje fredag. Jag är bra på att vara själv men hatar att vara ensam. Jag är en sådan planerade. Men lungt får de bli, så långt vet jag. Och tydligen är de alla hjärtans dag på lördag. De kan ju bli den bästa i mitt liv, heh. (Tror att Lina får skriva lite om den dagen istället). Dock känner jag mig ganska nöjd med tanken på att jag inte har spenderat en enda krona eller haft ett enda kaos av beslutsångest inför dagen detta år. Ska jobba från 13-18 och sedan får vi se vad som händer. Hmm


Shuluue /Lea


Vaxningen avklarad!

Måste bara säga nu innan vi drar iväg till Gymmet att benen är nyvaxade. Så nu är vi iallafall lena:D
Så nu är det som saagt var dags för träning så att vi blir förtjänta en Gainomax. Va iof duktiga som inte tog Fish and Chips utan korv med mos. Guld stjärna till oss. Hörs och ses här kmr lite bilder:


En taggad Linnea<3


Första rycket!

(Älska att de droppar vatten ner på undervåningen efter att vi har duschat av benen. Så himlans roligt måste jag säga:D Man kan inte annat än att skratta, de är typ som Sunes sommar;P)

November, slå det.

"Jag är bara en ärlig kvinna med mina behov"
Hahahaha, Så himla skön.
Jag älskar samtalen med dig.



shulue / (?)

Dåligt men också bra

De e tugnt nu måste jag säga. För det första så ligger jag efter med träning. Jag brukar på Onsdags kvällen redan ha avverkat 3 träningspass av 4. Men jag ligger efter med bara 2 pass än så länge denna vecka så helgen kommer inte bli lugn utan tränig. De känns jobbigt.
Sen har jag varit i skolan idag. Startade med ett Svenska tal som jag läste alldeles för mycket ner i pappret på. Sen var det religionsläxförhör. Joo hur bra känns de när man typ hittar på massa saker bara som inte alls har med Kristendomen att göra. Inte så bra.
Inte nog med det. Hade också ett Matte D prov. När jag kom ut kändes direkt skit när jag började tänka efter vad jag svarat. Även där hittade jag på saker och la till när jag vet att jag skulle fått rätt svara om jag inte läst igenom provet, fått blackout och lagt till massa saker i efterhand.! Så inte så najs det heller. De ända positiva emd allt där är att det är öve rnu och att jag var duktig som gjorde alla tre sakerna. Men de va de ända!
Har också vart möte idag. Alla fikade utan jag! Nämligen vår grej att va nyttig alla dar utan fredag, lördag!
Tur att Tor va bra idag iallafall, för i övrig känner jag att jag e väldigt sur och att detta inlägg var väldigt negativt!
Ny tag i morrn känner jag, med träning och solning och allt annat som ska hinnas med!

Shuluue / Lina

Här är jag.

Back in buiness- härmed har jag övergett min kända skapelse på metrobloggen för att övergå till blogg tillsammans med Lina, minst lika roligt.
Dagens bestod av mycket stress. Taichi, dans och spinning. De förstnämnda var väldigt annorlunda, försvar fast sakta. Jag kände mig som en turist i ett tempel men skaffade mig lite insperation till dansen faktist.
Mina små dansare var som vanligt bra och fick mig på andra tankar. Innan var jag föresten på pissdåligt humör, överdrivet surig och gjorde mig osams med hela världen.
Imorn blir de vaxning, träna, sola, bada, basta & ansiktsmask. Ett riktigt spa helt enkelt.
Föresten bestämde jag mig idag för att icke skriva högskoleprovet och istället åka på spa i två dagar. Hur mycket bättre kommer inte de bli lixåm? (Tur att jag är en sådan njutare).
Imorn ska jag träna mig till en gainomax, detta innebär 10 min cykel plus 30min löpning (10,5km/h) på löparbandet. Tror ni att jag firrar de eller?

Shuluue // Linnéa

De ba väller in bilder.

Vill jag dör eller?




Imorse blev de minnsann spinningpasset 06.45.
SJÄLV- duktigt.
Både Denise och Cissi bangade och där satt jag i valet och kvalet men jag gjorde det. Behövligt!
Idag blir de plugg, redovisning och beskattning & skriva ett hyllningstal till käraste syster.
DANS står även högt på schemat, (annars får jag ju spö).


Shuulue // Plinnéa

Tillbaka till det underbara


23/7-6/8 2009 Turkey - Alanya


Den var ganska najs måste jag säga!


Tänka sig att man även fick sig lite brunate nyans än vanligt!

Nagelförlängning.

Idag blev de ett besök på nagelbaren.
Erika är väldigt duktig måste jag säga.


I horoskopet skulle jag minsann ha en romantisk Måndagskväll. hett.
Nu blir det plugg, plugg, plugg & dans.
Måste ju göra långt på dansen för annars ska mina 10-åringar spöa mig - känn på den.
Vilken romantisk Måndag?

Shuuue //Leaao

Efterlängtade bilder.

Här har vi nu efter många om och men konstaterat att problemet med min kamera var att minneskortet hade lossat. Den brillianta idén kom jag på efter 1 sek.



            
                                  Hur snygg får man vara?

-10 kg, smart grej.

Spy för att gå ner i vikt, de är de äckligaste som finns.
Däremot kan jag ju säga att efter 7 timmar av spyor så passade jag på att äta en av de saker som får mig ur balans i mitt nyttiga liv. (De är så att jag är forever in loved i havrebollar) Så jag tog mig en efterlängtad när magen började komma i balans men fy vad äckligt de var!
Nu när jag tänker efter, även pizzan som jag tryckte i mig. Aldrig mer. Jag vill inte ha!
De funkar!
Fatta nu när jag inte ens vill ha dessa feta bollar, mitt liv på jobbet kommer att bli så mycket bättre utan detta sug efter dom små harvebollarna som bara ligger och väntar.

Shuluue / Linnea


Vår nya nyttiga lunchpromenad?

Efter vi ätit den äckliga lunchen i skolan skulle jag och Linnea kolla efter Nagelbaren. Linneas naglar ska bli fina idag. Så vi tog en liten promenad på lunchen. De var kallt men ändå ganska så skönt. Så kanske ska bli ny nyttiga vi? En lunchpromenad varje dag, vi får väl se.
Men hissen efter lunch, den är en tradition så jag säger bara de - ja till hissen!

Shuluue / Lina

Bara att gilla läget

De finns så mycket saker som jag vill göra. Mesta sakerna skulle gå att lösa om man hade pengar andra skulle gå att lösa om man hade mer tid.
Jag skulle kunna dö av stress. Till på Onsdag så har jag Religionsläxförhör, Matteprov och ett Svenskatal. Känn på den!
På Fredag så ska jag representera USA i Israel-Palestina konflikten på Historian, när jag är totalt oinsatt i de! Lycka till, till mig själv känner jag. De är ett behövligt sportlov som kommer nästa vecka.
När ska man också hinna sova ut? Söndagen skulle bli min sova tills jag vaknar dag. Men nej, fick klockan 18.00 förfrågan om ja kunde jobba söndagen också (Jobbade på Lördagen längre än planerat).Och så klart kunde ja inte säga nej till ännu mer pengar. 
Så igår när ja kom hem somande jag klockan fem typ och va helt död. Lika trött va jag när väckarklockan ringde 06.40 i morse. Som tur var så kunde jag få skjus av pappa, så jag sov 20 minuter längre än vanligt.
Men livet är såhär, ibland är man pigg och på topp och ibland (oftast) är man trött och segast i världen. Gilla läget skulle jag säga!

Shuluue / Lina

Ett bättre liv.

Efter Torsdagens bravader fick de bli lungt för min del. Tjejkväll hemma hos min syster med taco, guitarr hero, singstar, härliga tjejer och en himla massa skratt.
Runt halv tolv så började tröttheten sakta komma krypande men de var bara att bita ihop för sedan bar vi iväg till Stockholm. En dimmig och rugging vinternatt och där på liljeholmen stog två frusta (och fulla) killar. Men trevligt hade vi och musik som får magmusklerna att spännas.
Frammåt halv fem somnade jag in i en liten etta på esplanaden i Oxelösund. Och när jag sedan vaknade 6 timmar senare så var mitt liv nyttigt igen.
Snart ska jag ner till gymmet och svettas.
4 gånger i veckan- för ett snyggare liv.

Shuluue / Leaa


Ett snyggare liv vare

Tagga om till oss.

Man kanske kan bli lite mer pepp när man kollar igenom vimmelbilderna från igår-nooot. Men iallafall så kommer de två bilder här som dock inte är så bra så ska försöka hitta andra bilder sen.


Lea och Jollan, seexy!<3


Va de ända bilden på vår snygga outfit, Denise och jag i högra hörnet!
Ser också grymt glad ut ??

Ja, nu ska jag kolla på film, har precis varit och träffat några i Frejahallen. Nämligen fotbollcup där hela helgen. Idag tjejerna, Lördag och Söndag grabbarna. Så kommer väl spendera min lediga tid där förmodligen. Kul att det faktiskt händer något i Gnesta ibland också även fast de bara är fotboll. Men mycket folk så de är nice. Godnatt från mig!

Shuluue / Lina

Föresten

Jag gick verkligen in för bloggnamnet. Värt att nämna är att på Måndag äre nyttigt liv som gäller igen så nu blir de marängsvish

När ska man bli människa?

De är okej att gå på stuentfest & dricka, de är okej att vara lite trött dagen efter och de är okej att man någon gång kanske skulle skippa första lektionen i skolan pågrund av detta.
De som däremot inte acepteras är att dricka, alldeles för mycket, göra bort dig totalt, inte ens vakna till lektionen på eftermiddagen och bli tvungen att gå hem från jobbet för att de bara väller ut spyor varanan minut.
Jag mår pissdåligt.
Får inte behålla en enda vattendroppe jag förösker få i mig.
De konstiga är att ingen av oss drack särkillt mycket. Bilder ska vi föröska hitta. Som sagt så var de en värd outfit.

Fruktsalladen från igår:
kiwi
päron
mandarin
banan

Smaskens!

Shuluue// Leao


Studentfest

Ja det blev ingen härligt filmkväll igår kväll då. Nej halv tio bestämde vi oss för att vi skulle åka på studentfesten efter att vi i Linneas pappas garderob hade hittat några otroligt fula skjortor. De var några gamla som Håkan inte använder och ja, jag skojar inte när jag säger att dom var fula. Vi trodde typ att de var som kamoflarge fast vi egentligen såg ut som vandrande julgranar. Men vi bestämde oss för att sota ansikterna, klippa sönder ett par gröna mjukisar till hårband och sen använda oss av de otroligt underbara skjortorna till vår otroligt snygga outfit. Men skojar inte när jag säger att vi var otroligt fula! Aldrig kännt mig så ful innan om jag ska vara ärlig.
Jag, Linnea och Denise började iallafall dricka. Vi hade väl typ 20 minuter på oss innan vi skulle åka så de blev inte riktigt att dricka utan mer att hälla i sig. Och resultatet av de  visade sig senare under kvällen!
Det var tänkt att några bilder skulle få visa detta men såg idag med en besvikelse att kameran inte hade några bilder kvar ifrån festen:/ Eller det kanske bara är så att jag inte hittar dom på kameran, eftersom det inte är min kamera vi hade med oss. Kameran tappades också inne på Tellus men smarta lilla jag kom på att vi inte hade den med oss så vi gick tillbaka till vakterna och frågade efter den och japp dom hade iallafall hittat den.
Men måste säga att med våra förutsättningar efter en tung dag på gymmet så var ändå en ganska rolig och spantan kväll med lite för mycket alkohol, lite för lite folk på Tellus och två borttappade ID-kort. Inte så mycket mer att säga om det.
Så i helgen blir de iallafall lugnt för min del med jobb på lördag och pluggande på söndag, men hoppas på att de kan bli lite bio på Lördag kväll på Heron! Vore inte helt fel nu känner jag.

Shuluue / Lina

Vi kan ju va dom bästa jag vet.

Ännu en Torsdags eftermiddag har passerat. Denna gång kämpade vi oss till en Gainomax (för de är en form av belöning). Jogging på löpbandet i 30 min, 10 min cykel och sedan någon form av tyngdlyftning. (Jag är väl inte den starkaste på det gymmet men tycker att vi gjorde det bra idag- lätt värt en Gaino)
Sedan blev de stek för att få en snyggare nyans på kroppen och svettiga efter detta lekte vi i badet. Man kände sig som fem igen och klossen som svingades fram och tillbaka var dökul, även trampolinen hade sin underhållning.
Sedan kanske de bästa av allt, belöning!
Ett dopp i romerska som fick kropppen att stelna, ansiktsmask och fruktsallad i bastun. Herreminskapare, hyn kan ju bli den bästa. Plus rödaste i världen, men de börjar lägga sig och jag kan ju rekommendera detta för er som vill bli av med härliga finnar.


Detta är vi som en sjöpolis & pirat från förra studentfesten, till havs.

Och nu? - Studentfest eller film?

Shuluue / Lea & Lina

En av de härliga torsdagarna

Idag är det Torsdag igen, de viuktiga och berömda Torsdagarna som man längtar efter hela veckan.
Det som händer idag är att vi ska träna så att svetten rinner av oss. Vi ska sen äta en gainomax eftersom vi förmodligen då tränat så hårt och efter det så ska vi ska sola oss bruna och fina till sommaren. Kanske vi också hinner oss med en liten stund i bastun (vore inte helt fel med en härlig fruktsallad till de) innan vi lämnar Ramdalen.
När vi sen kommer hem till Linnea så är det någon lyxig mat som gäller innan vi måste fixa oss otroligt fina till studentfesten som denna gång har temat djungel. Känns lockande att typ vara Tarzan? Speciellt efter ett hårt träningspass så man orkar svinga sig mellan lianerna.
Ja ungefär så kommer våran em/kväll se ut. Fm består av för mig att rida en sväng på Tor och för Linnea fullt med plugg i skolan. Hörs sen vill jag lova. Kanske med någon härlig bild med någon ifrån studentfesten, vem vet?

Shuluue / Lina


Streetdance.

Hejpåer!

Filminpelningen gick rangligt men vi fick i allafall till något och till o med beröm av vår bedömmare som i vanliga fall jämt har något att klaga på.
Sedan jobbade vi med vårt dont drinke and drive projekt.( Detta ska vi sedan hålla föreläsning om på Breviksskolan i Oxelösund, ni kommer att få höra mer om det.)
Var dock tvungen att smita lite tidigare eftersom det krockade med dansen. Fjärde gången och vi är i mål med den första. Påbörjade den andra och sista låten idag. Ni dom dansar för mig har verkligen gjort de bra.
V. 12 börjar en ny grupp på Torsdagar. Nybörjargrupp. Anmälan kommer ut snart.
Krockar dock med min och Linas gemesamma tränings dag men de ska nog lösa sig endå.




Puss på stegen som behöver tränas på för att min kropp ska orka.

shuluue Lea

Inför filminspelningen.

Filminspelningen börjar om tio minuter.
Jag är faktist inte nervös, inte ännu.
Dock är inte allt klart vad vi ska säga men vi får förhoppningsvis gå igenom det innan publiken kommer.
Efteråt ska vi allihopa kolla igenom filmen för att se hur vi kan utvecklas. Ja, detta är bara en provinspelning än så länge.
Vår mentor kom precis in och kollade så att allt stog rätt till och att det var klart var vi skulle vara. (?)
Jag & Lina har alltid jobbar bra ihop med svagheten om att allt kommer in i sista sekund, men alla har väl sina problem.
Nu måste vi checka av allting inför spelning.

Shuluue /Lea


Välkommen till våran nya blogg!

// Linnea och Lina

RSS 2.0